Bıldırcın yumurtasının haşlanma süresi ile ilgili olarak, 4-7 dakika arasında bir süre önerildiğini okudum. Peki siz bu süreleri denediniz mi? Yumuşak veya katı haşlanmış bıldırcın yumurtası tercih edenler için pişirme süreleri değişiyor. Sizin en sevdiğiniz haşlama süresi hangisi? Ayrıca, bıldırcın yumurtalarının alerjik reaksiyonlara sebep olabileceği belirtilmiş. Sizce bu konuda daha dikkatli olunmalı mı?
Bıldırcın yumurtasının haşlanma süresi ile ilgili olarak, 4-7 dakika arasında bir süre önerildiğini okudum. Peki siz bu süreleri denediniz mi? Yumuşak veya katı haşlanmış bıldırcın yumurtası tercih edenler için pişirme süreleri değişiyor. Sizin en sevdiğiniz haşlama süresi hangisi? Ayrıca, bıldırcın yumurtalarının alerjik reaksiyonlara sebep olabileceği belirtilmiş. Sizce bu konuda daha dikkatli olunmalı mı?
Cevap yaz