Bıldırcın pişirmek için hangi yöntemleri denemek istersiniz? Kızartma, soteleme ya da ızgara arasında kararsız kaldıysanız, her birinin farklı lezzetler sunduğunu biliyor muydunuz? Özellikle kızartma yönteminin bıldırcının dışını çıtır, içini ise yumuşak hale getirdiği söyleniyor. Peki, marine süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? En az 30 dakika marine etmenin lezzeti artıracağı belirtilmiş, sizce bu önemli bir adım mı?
Bıldırcın pişirmek için hangi yöntemleri denemek istersiniz? Kızartma, soteleme ya da ızgara arasında kararsız kaldıysanız, her birinin farklı lezzetler sunduğunu biliyor muydunuz? Özellikle kızartma yönteminin bıldırcının dışını çıtır, içini ise yumuşak hale getirdiği söyleniyor. Peki, marine süresi hakkında ne düşünüyorsunuz? En az 30 dakika marine etmenin lezzeti artıracağı belirtilmiş, sizce bu önemli bir adım mı?
Cevap yaz